brood&soepie!2020-01-11T11:55:51+01:00

Foodtruck brood&soepie!

Zin in huisgemaakte soepies en dikbelegde lekkere sandwiches?

We komen met onze foodtruck naar jouw privé- of bedrijfsfeest, staan op bijzondere markten en doen de catering bij jou aan huis. Ook voor feestelijke salades, bijzondere tosti’s en verse sappies draaien we onze hand niet om.

Evenement, markt of bedrijfsfeest?

Lekkers onderweg

Iets te vieren? Wij komen met plezier langs op jouw evenement, markt of bedrijfsfeest en maken in onze fabulous foodtruck heerlijke sandwiches, lekkere tosti’s en bijzondere huisgemaakte soepies….en meer! brood&soepie! denkt graag met je mee om van jouw feest een echt feest te maken!

Je kunt ons inhuren voor dikbelegde sandwiches, bijzondere tosti’s en onze zelfgemaakte seizoenssoepies.

Wil je meer weten?

Wat dacht je van zo’n lekkere couscoussalade met veel verse kruiden en feta? Of past de klassieke insalata caprese met mozzarella en huisgemaakte pesto beter bij jou?

We komen met onze foodtruck naar privé- of bedrijfsfeest, staan op bijzondere markten en doen de catering bij jou aan huis.

Waar kom je ons tegen?

Elk seizoen kent zijn evenementen en feesten; kijk maar eens…

Onze verse ingrediënten

Het is zomer en dat betekent dat we volop experimenteren met tomaten. Van Tiny Tom's tot vleestomaten, we toveren ze om tot gazpacho, tomatenchutney of bruscetta's.

Proeverijfeest

Dankzij de regen én natuurlijk onze Foodtruck zat niemand op een droogje tijdens het Proeverijfeest in Zutphen. Onder andere de pompoensoep zorgde voor een warm gevoel bij de

Voetbal in Arnhem

De Foodtruck van brood&soepie! snorde zaterdag 7 april naar de voetbalvelden van Arnhem om de voetballers na de wedstrijd van een heerlijke warme maaltijd te voorzien. Er werd

Ben je enthousiast geworden? Boek ons dan nu!

foodtruck, brood, soepie, lekker, lokaal

Onze fabulous foodtruck

Heerlijke eigengemaakte verse producten

Ruim een jaar lang zijn wij aan de slag geweest om van onze oldtimer Peugeot J7 uit 1974, die jarenlang trouw dienst had gedaan op een wijngaard in Frankrijk, een heuse foodtruck te maken. Een volledige technische restyling en inrichting maakt de truck tot wat het nu is: een mooi avontuur met veel potentie en gezelligheid.

Lees meer

“Het was super en heerlijk; echt een aanrader!”

Nanna • Kinderverjaardag

“Wat een lekker soepje heb ik gegeten!!!”

Jolanda • Motorcross evenement

“Heerlijke soepies, ik heb er drie gehad!”

Hans • Besloten feest

“Echt erg lekker, je proeft dat het huisgemaakt is”

Els • Soesterwandelweekeinde


Zutphensestraatweg 45A  6956 AB  Spankeren  06 10 222 088  broodensoepie@gmail.com