Onze fabulous foodtruck

Een vrolijke turquoise oldtimer

De bus is een Peugeot uit 1974 die lange tijd als werkpaard is gebruikt op de wijngaarden in Frankrijk. Alle onderdelen zijn, op een paar na, origineel. Onze foodtruck rijdt wel 75 km/uur! Je kunt ons inhuren voor een enkele reisafstand van maximaal 100 km vanaf Spankeren. 

Onze foodtruck heeft een keuken met roestvrij stalen bladen, twee koelkasten, een vriezer,  twee kookplaten en een grill. We koken op elektra, en hebben dus stroom nodig.  Twee groepen van elk 220V of krachtstroom heeft onze voorkeur. Kabels, twee van 25 meter elk, hebben we zelf. Water brengen we mee (30 liter) en afvalwater vangen we ter plekke op (15 liter). Afhankelijk van het aantal personen, hebben we wel een water/afvoerplek nodig om bij te tanken en te verversen.
We hebben twee picknicktafels met dito banken en twee grote afvalemmers. We nemen ons afval mee, tenzij het mogelijk is deze op locatie te laten.  Wil je meer weten? Kijk dan op Veelgestelde vragen .

Afmetingen van onze foodtruck:
• Lengte 4,50 meter
• Breedte 1,80 meter
• Hoogte 2,30 meter.
• Uitval luik 0,90 meter (let op je hoofd!)

We nemen ons eigen terras mee!

We komen met onze foodtruck naar privé- of bedrijfsfeest, staan op bijzondere markten en doen de catering bij jou aan huis.

Boek ons

Ben je enthousiast geworden? Boek ons dan nu!


Zutphensestraatweg 45A  6956 AB  Spankeren  06 10 222 088  broodensoepie@gmail.com