Veel gestelde vragen over onze catering

Staat jouw vraag er niet bij, of wil je liever gewoon persoonlijk contact? Stuur me gerust een mailtje.
Een appje (op 06-10 22 20 88) kan natuurlijk ook, nog makkelijker! 

Binnen een dag neem ik contact met je op.

Hoe laat kom je alles brengen?

Dat ligt eraan, hoe laat komt het jou uit? Het leukste aan onze catering vinden we het maatwerk. En dus stemmen we ook de bezorgtijden graag met jullie af.

Bezorg je in het hele land?

Helaas niet. We rijden het liefst niet verder dan 20-30 minuten vanaf Spankeren. Dat betekent dat we een reisafstand van zo’n 25 tot 35 km aanhouden. Maar heb je nu écht een speciale gebeurtenis gepland, dan is een uitzondering natuurlijk snel gemaakt.

Moeten we de gerechten zelf nog verwarmen?

De soepies, pasta, curry en quiches moet je inderdaad nog wel zelf verwarmen. Even roeren of de oven in, en ’t is klaar! Daar geven we duidelijke instructies bij, zodat er niet toch per ongeluk zwartgeblakerde taarten op tafel verschijnen. En we kunnen natuurlijk ook altijd ter plekke nog een handje helpen.

Hoe zit het met het servies?

Een soepie, curry of salade is nog lekkerder als het mooi wordt geserveerd, vinden wij. Daarom leveren we onze catering in leuke kommen en schalen. Staat gezellig op tafel én scheelt je een lading afwas. Want als je de borden maar even leeg maakt, mag je ze gewoon weer vies bij ons inleveren. Diezelfde avond, zodat je direct van je troep af bent. Of de volgende dag als ‘t een latertje wordt.

Oeps, een bord kapot laten vallen! En nu?

Dingen die je leent, daar moet je extra zuinig op zijn. Die insteek verwachten we wel van al onze klanten.

Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat er iets kapot valt. Geen probleem, maar laat het ons wel even weten. Als onze bestelling met een bordje of beker minder terugkomt, brengen we daar niks extra’s voor in rekening.

Kunnen we ook drinken bij je bestellen?

We serveren sowieso lekkere sappies, maar ook frisdrank, mocktails, wijnen, bubbels en bieren zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een biologisch wijnarrangement, als jullie daar interesse in hebben. Laat dat me vooral weten in de aanvraag die je stuurt!

Kunnen we je ook inhuren als gastvrouw op ons event?

Jazeker, dat doe ik graag voor jullie. Zo kan ik alles tot in de puntjes uitserveren.

Voor mij alleen maar mooi, want hoewel ik op de achtergrond blijf, sta ik zo toch in contact met alle eters!

Wauw – ik heb echt megalekker bij je gegeten. Mag ik het recept?

Wat een compliment, natuurlijk mag dat! Ik kook wel altijd op basis van ervaring, voortschrijdend inzicht en gevoel. Voor niet ieder gerecht is er dus een vast recept, maar ik deel de successen met plezier.

Trek gekregen?

Super, want we gaan graag voor je aan de slag.

App of bel gerust via 06-10 22 20 88, of stuur me een mail. We nemen binnen een dag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.