Foto’s

Een aantal sfeerimpressies

Hieronder zie je een impressie van een aantal evenementen, markten of bedrijfsfeesten waar wij bij aanwezig mochten zijn. Ook zie je een aantal foto’s van eten wat wij serveren. Wanneer je op de foto klikt opent het fotoalbum zich.

Veel plezier met het bekijken!

Verse ingrediënten

Al onze soepies maken we zelf. Met heel veel groente en kruiden van het seizoen en altijd vleesloos. Geen pakjes of onnatuurlijke smaakversterkers dus!

Brood

Na lang zoeken hebben we gekozen voor een aantal soorten die wij lekker vinden. Meerzadenbrood, zonnebloempitten bollen, maisbrood en meer. Brood met smaak!

Soepie

We maken echte seizoenssoepen, in de winter bijvoorbeeld aardse knolselderijsoep en in de zomer courgette – of paprikasoep. Maar ook voor een ijskoude gazpacho draaien we onze hand niet om! Om het af te maken, serveren we al dit lekkers met diverse toppings: huisgemaakte knoflookcroutons, kruiden uit eigen tuin, reepjes gerookte zalm…krijg je al trek?

Plantenfestival Bingerden

Het mooiste en meest complete plantenfestival op een prachtig landgoed dichtbij Doesburg. Drie dagen lang shoppen bij de beste kwekers en andere specialisten uit o.a. Nederland, België en Duitsland. Alle foodtrucks staan gezellig in een foodplein in de moestuin. Kom je met een groep en wil je lekker lunchen? Dit pakken we met plezier op; al dan niet met inzet van onze hulptroepen Ingrid en Kirsten! 

 

 

Burendag

Jaarlijks vindt de nationale burendag plaats. Om elkaar te leren kennen, de banden in de wijk wat meer te versterken. Dit leidt tot ongedwongen gesprekken en ontmoetingen. Zo mag brood&soepie al drie jaar lang bewoners van Woonborg verrassen met lekkers uit onze bus. Altijd goed voor een paar uur gezelligheid!

Ben je enthousiast geworden na het zien van de foto’s? Boek ons dan nu!


Zutphensestraatweg 45A  6956 AB  Spankeren  06 10 222 088  broodensoepie@gmail.com