Roeren in grote pannen en zorgen dat mensen het leuk hebben.

Bestaat er iets leukers? Niet voor mij!

Ik ben Annette Stuurwold en gek op koken. Er staat altijd wel een nieuw soepie op het menu en ik blader graag door kookboeken om nieuwe gerechten te proberen. Simpel, puur en vooral heel lekker. Dat is mijn motto. Zo zorgen we voor bekende gerechten, die toch net even anders zijn dan thuis. En dat het dan allemaal vegetarisch en gezond is, is natuurlijk een mooie bonus.

Meedenken en opgaan in de organisatie

Als ik ergens kom aanrijden met de foodtruck, vind ik het vooral belangrijk dat mensen het leuk hebben. Ik denk daarom graag mee met de organisatie van jullie event.

Hoe zorgen we dat de sfeer en gerechten echt bij jullie passen? En wat doen we als weer en wind roet in het eten willen gooien? Er valt altijd wel een oplossing te verzinnen, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van Brood & Soepie!

Verse bloemen en kruiden

Naast een passie voor koken heb ik een echt hoveniershart. Daarom vind je altijd bloemen op de foodtruck en werk ik met lekkere, verse kruiden uit mijn eigen tuin.


Mijn hulpkrachten

Die sandwiches en soepies bereid ik allemaal zelf. Maar het uitserveren kan ik natuurlijk niet alleen! Ik kom daarom samen met mijn vaste hulpkracht Willemien óf andere enthousiastelingen naar jouw event.

We zijn graag bij jouw event!

Of je nu een bedrijfsfeest geeft of bezoekers tijdens een sportief event een snelle hap aan wilt bieden: wij zijn er graag bij!

Niet alleen met onze heerlijke soepies en dikbelegde broodjes, maar ook met lekkere extra’s.

Zij gingen je voor

Echt lekker, je proeft dat het huisgemaakt is!

ELs

Soester Wandelweekend

Wat heb ik een lekker soepie gegeten!

Jolanda

Motorcross event

Annette denkt mee en heeft een ontzettend positieve energie. Blij dat Brood & Soepie! op ons bedrijfsfeest stond

Lotte

Zorgorganisatie