Veel gestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de bus?
De bus is een Peugeot uit 1974 die lange tijd als werkpaard is gebruikt op de wijngaarden in Frankrijk. Alle onderdelen zijn, op een paar na, origineel. Onze foodtruck rijdt wel 75 km/uur! Je kunt ons inhuren voor een enkele reisafstand van maximaal 80 km vanaf Spankeren (25 km achter Arnhem).  De bus is 4.5 meter lang, 1,80 meter breed, en 2,30 meter hoog. Het uitvalluik is 0,90 meter.

Heb je stroom nodig?
Ja, we koken en koelen elektrisch, en hebben dus stroom nodig. Twee groepen van elk 220V of krachtstroom (5 polig). Verlengkabels, twee van 25 meter (220V) en 1 van 25 meter (krachtstroom 5 polig), hebben we zelf.
Onze foodtruck heeft een keuken met roestvrij stalen bladen, twee koelkasten, een vriezer, twee kookplaten en een grill.

Wat neem je verder mee?
Water brengen we mee (30 liter) en afvalwater vangen we in de bus op (15 liter). Afhankelijk van het evenement, hebben we een water/afvoerplek nodig om bij te tanken en te verversen.
We hebben twee picknicktafels met dito banken en één grote afvalemmer. We nemen ons afval mee, tenzij het mogelijk is deze op locatie te laten.

Bestaat het assortiment alleen uit soepies en sandwiches? 

Nee hoor, we maken soepies, sandwiches, tosti’s, salades en hartige taarten. En sappies natuurlijk. Ook zijn we bedreven in het maken van zoetigheden zoals citroentaart en brownies. We hebben een mooie koffiebonenmachine en kunnen espresso, cappuccino en american0 voor je maken. En thee natuurlijk. Het is altijd een goed idee om met ons te bespreken of we wat voor je kunnen maken dat niet in ons basisassortiment is opgenomen.

Hygiënisch werken
We zijn in bezit van een certificaat HCCAP. We werken volgens de gedragsregels van het RIVM We dragen een mondkapje en plastic handschoentjes die we regelmatig vervangen. In ons uitgeefloket staat een desinfecteerpompje voor onze klanten. We serveren alles zelf in takeaway en gerecyclede verpakkingen, 

Kun je met PIN betalen?
Jazeker, we maken gebruik van iZettle en je kunt zowel met pin als pinloos betalen. Contant kan ook, maar heeft niet onze voorkeur. Als brood&soepie! voor een evenement wordt ingehuurd, sturen we altijd eerst een offerte die we graag geaccordeerd zien en de factuur ná het evenement. Onze betalingstermijn is 30 kalenderdagen na factuurdatum.

Welke verpakkingsmaterialen gebruik je?
We gebruiken biologisch afbreekbare disposables. Ons afval in de bus wordt thuis indien mogelijk gescheiden.

Al trek gekregen?
Dat begrijpen we goed, het is altijd tijd voor een lekker soepie of dik belegde dubbele boterham toch? App, bel ons mail gerust via 06-10 22 20 88 en broodensoepie@gmail.com We nemen binnen een dag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden. Offertes worden op maat gemaakt.