Veel gestelde vragen over de foodtruck

Staat jouw vraag er niet bij, of wil je liever gewoon persoonlijk contact? Stuur me gerust een mailtje.
Een appje (op 06-10 22 20 88) kan natuurlijk ook, nog makkelijker! 

Binnen een dag neem ik contact met je op.

Kun je nog iets meer vertellen over de bus?

Natuurlijk, over onze foodtruck raken we niet uitgepraat. De bus is een Peugeot J7 uit 1974 die lange tijd als werkpaard is gebruikt op de wijngaarden in Frankrijk. Alle onderdelen zijn, op een paar na, origineel.

Onze foodtruck rijdt wel 75 km/uur! We rijden het liefst niet verder dan 45 minuten vanaf Spankeren (dat ligt 25 km achter Arnhem). Dat betekent dat we een reisafstand van zo’n 60 km aanhouden. Maar is er een speciale gebeurtenis waarbij een lekker soepie niet kan ontbreken, dan maken we natuurlijk graag een uitzondering.

De bus is 4.5 meter lang, 1,80 meter breed, en 2,30 meter hoog. Het uitvalluik is 0,90 meter.

Heb je water en stroom nodig?

Ja! We koken en koelen elektrisch en hebben dus stroom nodig. Het liefst krachtstroom, zodat we al onze apparaten tegelijk kunnen gebruiken. En anders 2 groepen van elk 230V of krachtstroom (5 polig). Verlengkabels, twee van 25 meter (220V) en 1 van 25 meter (krachtstroom 5 polig) nemen we zelf mee.

Ook wat betreft het water regelen we veel zelf. We nemen 30 liter water mee en vangen 15 liter afvalwater ter plekke op. Afhankelijk van het aantal personen dat een brood&soepie komt eten hebben we wél een water/afvoerplek nodig om bij te tanken en te verversen.

Wat neem je verder allemaal mee?

We hebben 3 picknicktafels met dito banken en één grote afvalemmer.  Tenzij we het anders afspreken, gaan we er wel vanuit dat we het afval op locatie kunnen weggooien of achterlaten.

Maak je alleen broodjes & soepies?

Zeker niet! Op het vaste menu staan soepies, sandwiches, tosti’s, salades en hartige taarten. Maar een spicey vegan curry of pasta arrabiata maken we ook graag voor je klaar. En sappies, natuurlijk!

Als je op zoek bent naar een helemaal all-inclusive foodtruck, nemen we ook onze mooie koffiebonenmachine mee. Daarmee maken we lekkere espresso, cappuccino en americano. En, bij de koffie hoort natuurlijk wat lekkers. We maken dus ook graag zoetigheden zoals brownies voor je klaar.

Kortom: het is altijd een goed idee om met ons te bespreken of we wat voor je kunnen maken dat niet in ons basisassortiment is opgenomen!

Hoe zit het met de hygiëne?

Met de hygiëne zit het helemaal goed, we zijn in bezit van een certificaat HCCAP.

Welke verpakkingsmaterialen gebruik je?

We serveren alles in gerecyclede en/of herbruikbare verpakkingen. Alleen biologisch afbreekbare disposables dus!

Daarnaast scheiden we het afval waar dat mogelijk is. Het bestek is bijvoorbeeld herbruikbaar en zamelen we tijdens het event apart weer in. 

Kan ik met PIN betalen?

Jazeker, graag zelfs! We nemen altijd een pin-apparaat mee naar locatie.

Hoe veel kost het om je in te huren?

Neem contact met me op voor een offerte op maat.

Als Brood & Soepie! voor een evenement wordt ingehuurd, sturen we altijd eerst een offerte. Die zien we graag geaccordeerd. We sturen de factuur ná het evenement. Onze betalingstermijn is 14 kalenderdagen na factuurdatum.

Wauw – ik heb echt megalekker bij je gegeten. Mag ik het recept?

Wat een compliment, natuurlijk mag dat! Ik kook wel altijd op basis van ervaring, voortschrijdend inzicht en gevoel. Voor niet ieder gerecht is er dus een vast recept.

Trek gekregen?

Super, want we gaan graag voor je aan de slag. Wordt het een lekker broodje, warm soepie of toch wat anders?

App of belgerust via 06-10 22 20 88, of stuur me een mail. We nemen binnen een dag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Offertes worden op maat gemaakt.